Rörstrandsgatan

_______________________ Här har jag en bild från Rörstandsgatan i Stockholm där jag växte upp mina första fem år. Betydligt mer snö i Stockholm än i Arvika.

Advent 3

____________ Efter adventsamlingen i kyrksalen var det fika, festis, lussekatt och pepparkaka. Det smakade gott! Här är det dagmammorna med barn på bilden.

Advent 2

_____________ Så här mycket barn deltog i adventsfirandet under fredagens inbjudan till adventssamling i missionskyrkan.

Advent

_______________ Så har förskolan Fisken bjudit in alla förskolor i Arvika till Adventssamling. I år var det runt 200 personer som deltog. De bjuder in även skolledningen i Arvika och de deltog. Fisken leder de gemensamma sångerna.

Omlastningsterminal

__________________________ Här håller man på att bygga en omlastningsterminal på Vik i Arvika. Just nu tycker jag det går långsamt. Mycket av detta gjordes klart i sommras.

Stormarknaden 6

__________________________ Här går det undan! Nu har nästan alla väggar kommit upp och mycket tak.

Bristol

_______________ Även bygget på Bristol går framåt.

Köpmangatan

______________ Här på Köpmangatan håller Skanska på att lägga ner nya rör och ta bort träd. Nu ska gatan bli dubbelriktad och parkeringarna ska bort. Jag ser att det är Bempas grävare som är i farten!

Mera Torget

______________ Nu har Servicehuset till isbanan och WC kommit upp på Torget. Det ser ut som det inte tar många dagar förren det kan tas i bruk.

Isbana

_______________ Nu har man börjat bygga isbanan på torget i Arvika. Då får vi spänna på oss skridskorna och ta en tur!

Flera byggen

_______________ Här har vi Stormarknaden vid Styckåsgatan. Detta bygge är det som det händer mest på just nu. Vi har också Bristol, men där gjuter man väggar och det tar tid. På torget håller man på med markarbete för servicebyggnaden till isbanan och WC. Det är väldigt många villor som lägger nytt tak i höst. Jag tycker det ska vara besvärligt nu när snön kommer. På sommaren tror jag inte man ska byra tak för då är det för varmt eller så regnar det.

Fint hus

_____________ Äntligen har det här huset på Östra Esplanaden och Fabriksgatan som Carina och Göran bodde i blivit fint. Beklagar att bilden blev blå.

Buss över vägen

Foto: Anders Holt._ I går kom jag till busscentralen och tänkte prat om en del och ta en fika. Då blev jag tillfrågad om jag kunder åka till Sulvik och hämta passagerare. Det var otroligt halt på Glavavägen. Bussens bakhjul böjade först släppa, sedan stod strax bussen på tvären. När jag kom fram blev jag stoppad av polisen. God morgon konstapeln sa jag, för där stor Daniel Nilsson och dirigerade trafiken.

Byggen i Arvika 17

_____________ Bristols bygge går även det framåt!

MF kören

______________________ MF kören sjöng under Alla Helgons dag, vilka grabbar!

Byggen i Arvika 16

_______________ Nu kommer tak och väggar upp med en väldig fart på Stormarknaden!

Ljuständning 2

_____________ En bild från kyrkogården i Arvika under Alla Helgons Dag.

Ljuständning

_________________ Här ser vi ljuständning i Missionskyrkan för människor som avlidit under året. Det är Bosse Jansson som läser upp deras namn och Ing-Britt Zaars som tänder ljusen.

Byggen i Arvika 15

______________ Nu börjar man få upp väggar på Stormarknaden.

Söndagstimmen

______________ Söndagstimmen hade ett fin framträdande i söndag. Det handlade om Noaks ark.

Barnvälsignelse

________________________ Per Knutsson hade barnvälsignelse för Tova Nävehed.

Torget

_______________ Nu gräver man på torget i Arvika, troligen för WC och manöverboden till isbanan man ska ha där.

RSS 2.0