Parkering

 _______________ Var ska man parkera här? Stenarna är ju i vägen! Det hade väl varit bättre att göra en parkering här än att lägga sten. Jag kan inte skjuta bort stenen med min bil för då blir det skador på den. Inte orkar jag lyfta bort stenarna heller. Stackars den person som ska klippa gräset, gå runt vaje sten, för här har de väl inte robotklippare?

Blomrabatt

 _______________ Nu börjar det blomma i rabatterna, nu är sommaren snart här!

Kafferep

 _______________ Det är gott att få komma bort på en underbar kopp kaffe. Här är vi hos Linnea och Alex.

Vägbygge

 _______________ Här ser vi ett långsamt vägbygge utanför Åmotfors. Det är som man sa i forntiden AK bygge. det var byggen man utförde med arbetskraft som tidigare varit arbetslösa, där brukade det gå långsamt fram. Man bygger cykelbana intill riksväg 61 och sedan breddar man körbanan.

Arvika simhall

 _______________ Nu börjar det bli svårt att ta bra bilder på simhallen. Väggarna växer upp i full fart, det är som växterna i naturen, man hinner inte med.

Arbetsdag på Björknäs

 _______________ På lördagen hade vi arbetsdag på sommarhemmet Björknäs. Det kom en skara arbetsamma människor trots att vi hade snö på gräsmattan hemma. Det var det dock inte på Björknäs. Det blev mycket gjort när dessa flitiga personer tog tag i arbetsuppgifterna. några sent ankomna unga flickor fick inget fika eller arbetskamrater eftersom när de kom hade övriga gått hem.

Brand

 _______________ Som gammal brandman så tänder man på sådanna här bilder! Ridstigen i Arvika har detta hus stått i brand idag. Det ligger intill Arvikaverken där de gör de gula lastmaskinerna.

Buss, Gubbe och Cykel

 _______________ Den här mannen är det inte mycket liv i! Påkörd av bussen när han cyklade, märkligt att ha blöder i handen! Det blir att ringa cykelreparatören för akut lagning!

Helmia

 _______________ Nu har man öppnat bilhallen för försäljning av bilar på Helmia i Arvika.

Fågel

 _______________ Då har vi besök av en Sädesärlai vår trädgård!

Utbildning

 _______________ Idag var det utbildning för blivande bussförare i Arvika.

Snö i April

 _______________ Vad är detta? Jag kom hem från Bengtsfors och när vi åkte över Finnskogen så var det gott om snö dör också.

Grodan

 _______________ När jag kom hem sent på söndagskvällen så togs jag emot av den här trevliga vännen Grodan!

Blomma

 _______________ När vi var hos Kenth och Marianne så hade de en så fin blomma som jag tog en bild av.

Palmviken

 _______________ En vy över Palmviken i Arvika. Längre bort ser vi början på Fallängsvägen, men den börjar inte vid rondellen för där heter den Palmviksgatan.

Cheapy

 _______________ Det går framåt för Cheapy. Nu har man lagt markisolering och på den kommer sedan armering därefter kommer man gjuta plattan.

Gunga i Vassvika

 _______________ Här ser vi en gunga som de har satt upp i Vassvika. Den är tydligen vädigt rolig lekredskap!

Kul i Vassvika

 _______________ På annandag påsk hade familjen Vidhammer kul i Vassvika i Arvika.

Helmia

_______________ Nu börjar tillbehörsbutiken ta form. Golvet är lagt och blivit fint.

Påskbesök

 _______________ Nu har vi fått besök av påskgubbar och påskgummor som kastat påskbrev till Sigge och Melker!

Simhallen

 _______________ Nu när bottenplattan är gjuten så har de börjat bygga formar till väggarna. De kommer gjuta väggarna sedan. Man kan inte ha träväggar i ett badhus för de möglar, men betongen håller. När badhus läggs ner så är det inte många som är intresserade att ta över dem eftersom man måste riva så mycket och när det är byggt i betong så är det svårrivet.

Långfredag

 _______________ Denna långfredag var det gudstjänst i Arvika missionskyrka. Sven, Ulf sjöng och skulle ha med sig Per-Erik, men han hade en hals som protesterade därför satt han in en vikarie, sin bror Anders. Gubbarna sjöng väldigt bra!

Påskparad

 _______________ Idag var det påskparad i Arvika. Här ser vi Fiskens förskola kommer paranderande på Storgatan.

Helmia

 _______________ Här ser vi Volvoavdelningen i bilhallen på Helmia i Arvika. Ett tjockt och fint parkettgolv. Det blir fint värre!

Påskbrev

 _______________ Nu är det full fart att rita påskbrev, snart ska de till blåkulla!

Ny cykel

 _______________ Har man fått en ny cykel är man lite stolt!

Sulvik

 _______________ Då kom man in som privatperson mitt i trafikolyckan i Sulvik där en dam omkom. Bussen stod i sitt körfält, medan personbilen var i mötande körfält.

Morgonstund har guld i mund

 _______________ De verkar ha så kul på mogonen dessa små herrar!

Trött

 ______________________ När man åker bil långt blir man trött!

RSS 2.0