Kusiner

 _______________ Här ser vi kusenerna är ute och drar på varandra. Tintin är med och håller uppsikt på dem. I vänstra vagnen sitter Sigge, i högra vagnen ligger Svante och den vagnen kör Melker.

Svante

 _______________ Nu har vi fått besök av Svante som är 4 veckor gammal.

Holy Sweet

 _______________ Här ser vi lite av alla gosaker som Holy Sweet hade att bjuda på under invigningen!

Morfar med barnbarn.

 _____________ Här träffas jag och Svante en afton i Fruängen.

Graninge

 _______________ Här börjar det bygga norr om Arvika ett affärscentrum med "Chipp" ett byggvaruhus. Det är längs riksväg 61.

Bildoktorn

 _______________ Nu är hon hos bildoktorn Westbilar. Lite läckage på avgasröret och oljebyte på servostyrningen. Hon var lite nervös före, men hon fick en lugnande olja och då blev det bättre!

Allstakan

 _______________ Vy över Allstakan och Vassbotten.

Ljunggrens altan

 _______________ Så här fin är Ljunggrens altan nu och i bortre delen ser vi carporten med förrådet i framkant. Hur länge dröjer det innan de vill ha lite tak över en del av altanen? Det är ett fint bygge som passar in i den äldre delen.

Sven i Vålänga

 _______________ Sven ville till sjön i Räköken Allstakan. Därför körde jag honom dit. Här borrar han ett av många hål i isen för att nå fisken.

Skogstrollet

 _______________ Här ser vi Skogstrollet Melker!

Snö

 _______________ Då har vi fått en del av den snön som skulle komma i dessa trakter. Det är  gott för nu har jag varit ute och skottat åt oss och två grannar. På tal om grannar så har vi fått nya grannar. Ett trevligt ungt par som heter Johan och Sara.

Vardagsrum

 _______________ Solen skiner så fint in i vardagsrummet. Jag tror att Lollo Carter varit där för det är många röda kuddar!

Helmia

 _______________ Här ser vi den nya bilförsäljningshallen, då ser vi inte hela hallen på bilden. Här kommer inte bilarna behöva stå tätt inpå varandra som de gör i dagens utställningshall.

Helmia

 _______________ Här ser vi del av den nya verkstaden på Helmia i Arvika. Uppe till höger i bild ser vi däckhotellet som kunderna kan ha sina däck föravarad. Det 550m2 som man bygger till verkstaden. När den nya verkstaden är klar så kommer man renovera den gamla.

Fakturor

 _______________ Varför kommer det så många räkningar till mig? De är inte billiga heller. Det gäller att ha inkomster.

Klädkammare

 _______________ Det är trist när man ska måla hemma, då måste man först plocka undan, sedan ska man tvätta, men sedan är det bara att ösa på! Kör man hårt så blir det klart fort och då går det tråkiga över fort!

Barnrutan

 _______________ Här ser vi barnrutan i missionskyrkan i Arvika under söndagens gudstjänst. Det är Sayuri som håller i den. Hon tog fram en ryggsäck och visade vad man behöver på utflykt, bl.a. vatten för att dricka.

Utblidning

 _______________ Då har man haft två utbildningsdagar, med trevliga kursdeltagare!

Lätt hänt

 _______________ Så här kan det gå när det är halt på vägen. Här blev ingen skadad eftersom det gick sakta och inga passagerare i bussen. Jag körde ej denna buss.

Helmia

 _______________ Här ser vi tillbygget på Helmias baksida. Det är verkstaden som håller på att byggas ut.

Helmia

 _______________ Det går framåt på Helmia i Arvika. Nu är fönserna inne och de har betydligt varmare där inne under arbetet.

Promenad

 _______________ Här ser vi Solveig och Lars-Erik Ljunggren som är ute på promenad i det fina vädret!

Installation

 _______________ Då har Arvika Missionsförsamling haft installationsgudstjänst för Linda Alexandersson. Från vänster ser vi Sayuri Kikuchi, Åke Gunner, Susanne Liljedal, Sandra Fryklund, Roland Brage, Ella Liljedal, Ragnar Gustafsson och Linda Alexandersson. Vi ser också David Alexandersson sittande i bänken.

IS

 _______________ Den här vyn brukar vi ha då vi har högt vattenstånd. Så är det inte nu, härifrån ser man att vattenytan inte når upp till kanten. Däremor är kattviken isbelagd nu.

Mer blommor

 _______________ När man är i varmare länder så blir man imponerad av alla dessa vackra blommor som de har i sina trädgårdar.

Sunprime

 _______________ Den här bilden tog jag sista kvällen i Playa del Cura.

Bougainvillea

 _______________ En väldigt fin bougainvillea såg vi häromdagen på Gran Canaria.

RSS 2.0