Resan

 _______________ Idag var vi ute och åkte med stadsbussen i Arvika. Busarna sitter längst bak!

Glad Lax

 _______________ Här har vi besök av en "glad lax" . Han gillar tydligen att sitta i fotöljen och ha det gott!

Kusinerna

 _______________ Nu har kusinerna samlats i Arvika. De två stora har just varit på badhuset den lille är inte glad just när vi tar kortet.

Renoverat

 _______________ Nu har jag renoverat vår rum i källaren så nu kan arvingarna komma hem och sova gott!

Limalägret

 _______________ Då var det dags att fylla bussarna för tonårslägret i Lima / Sälen. Här ser vi Olle Algesten packar sin buss från Arvika Missionskyrka klockan 10 för att träffa de andra två i Torsby klockan 12. Adressen till lägert är limalagret.se

Simhallen

 _______________ Nu har man isolerat grunden på nya simhallen och utför en del markarbeten.

Halt

 _______________ Den här bilden är från oktober, men idag hade vi glashalt i Värmland på morgonen. Tre turer ställdes in. Jag åkte till Glava Sölje och fick inte åka in till campingen sa personalen. När jag stod vid stora vägen kom grusbilen och jag åkte in. Jag mötte sedan grusbilen och han sa att det gick inte att vända längre fram så han måste sätta på snökedjorna. Då åkte jag fram till de som väntade på bussen sedan backade jag tillbaka. Jag är mycket nöjd för jag tog mig fram på den vägen jag körde.

Arvika simhall

 _______________ Det går framåt med simhallen i Arvika. Det ser inte så mycket ut, men när de gör grundarbetet så tar det tid. Då kan man följa jobbet lättare, när väggar och tak kommer upp så går det inte att följa bygget lika bra utifrån.

Cheapy

 _______________ Det går framåt efter riksväg 61 norr om Arvika, det är Cheapys bygge som de sliter med under vintern.

På isen

 _______________ Ibland är det så fint väder att man vill vara ute. Jag förstår inte men väldigt många ska du genast ut på isen. Så fick det bli för oss också. Det är en fin bild man ser där ute.

Lördagsnöje

 __________________ När man går ut en lördag i Arvika så träffar man många vänner. Här besökte vi Erikshjälpen och där var det gott om vänner. Här ser vi Maja-Lena Höglund och Marie Björklind / Andersson tillsammans med Birgitta. Väl inne i butiken träffade man många vänner att prata med.

Pensionärsträff

 _______________ Under veckan hade polisen och brandmännen i Arvika pensionärsträff. Här ser vi fd. Polisen Rune Albinsson som är en mycket duktig kock laga potatisgratäng och fläskfilé till 25 personer.

Certifikat

 _______________ Då har man delat ut de sista certifikaten till Heta Arbeten som jag hade utbildning för under feb. Detta måste alla ha som utför svets, lödning, värmepistol etc åt någon annan än sig själv.

Svante

 _______________ När Svante ligge på skötbordet då är han extra mysig för det verkar han gilla!

Badhuset

 _______________ Det går framåt med byggnationen av Arvikas badhus.

Solnedgång

 _______________ Alla har så fina bilder idag på FB. Jag tog en bild i afton.

Svante 2 månader

 ___________________________   Den här bilden hittade jag på Fasebook. det är en bild på Svante vårt barnbarn.

Firmafest

 _______________ Längst ner står det lägsta alkoholhalt är 5,0%. På den här firmafesten kan inte jag gå. Om det kommer en f.d. alkoholist, hur ska den göra? Jag gillar humor, men inte den här sorten.

Simhallen

 _______________ Trots vinter så har man gjutit  vid simhallen i Arvika. Företaget poolwater ska förtydligas att de jobbar med reningsverk till badhus. Det har kommit till min kännedom att de som sätter kakel på badhuset i Tyresö ska hit till Arvika när de är klara i Tyresö. Botten i den här basängen blir höj och sänkbar, om min information är rätt.

Cheapy

 _______________ Här håller man på för fullt vid Graninge med att utföra markarbeten inför att Cheapy ska bygga sin byggvaruhandel. Man har sprängt bort väldigt mycket berg och krossat detta. På bilden ser vi krossat berg, men där varuhuset ska stå är det sankmark. Denna plats är utmed riksväg 61.

Ute

 _______________ Att åka kana på isen är kul tycker Melker och Sigge!

Ren bil

 _______________ Nu är hon äntligen ren och fin igen!

Lortig bil

 _______________ Så här lortig har vår bil aldrig varit. I morgon ska den rengöras.

Fisken

 _______________ På fredagen så avtackades Camilla Ekblom som har jobbat på förskolan Fisken i Missionskyrkan i Arvika. Då sjöng barnen för henne och oss andra några fina sånger. Till vänster ser vi Linda Åström och vid pianot Ulrika Gustafsson. Maja-Lena Höglund har klivit ur bild till höger!

Simhallen

 _______________ Här ser vi en skiss på hur man tänkt sig att simhallen ska se ut mot Magasinsgatan - Skolgatan.

Utbyggnad

 _______________ Här ser vi en skiss på hur utbyggnaden av Arvikas simhall blir.

Simhall

 _______________ I Arvika bygger man till simhallen med ännu en basäng. Här i Arvika är det Peab som bygger simhallen. Det blir http://www.poolwater.se/ som kommer leverea utrustning. Känner ni till att det företaget ligger i Arvika på Verkstadsgatan? De har även levererat utrustning till Tyresöbygget där bygger NCC ett nytt badhus. http://webbkameror.se/byggkameror/tagehus/index.php Där har jag en närstående herre som är platschef.

RSS 2.0