Byggen i Arvika 3

_______________ Här håller man på att tenovera fasaden på gamla "EPA" huset (Intersport) mot Köpmannagatan.

Byggen i Arvika

______________ Här håller Bristol på att bygga ut sitt hotell.

Byggen i Arvika

_______________ Här har vi Palladium som håller på att renoveras utvändigt. Det finns en plan att renovera även invändigt.

Fisken

____________________ Här har vi förskolan Fisken som är ute på bakgården och leker.

Anställda

______________ Här har vi några som varit anställda i Arvika Missionsförsamling. Per Knutsson, Gusten Andesén, Ragnar Gustafsson och Anna-Lena Skårsjö.

150 år 4

_____________ Här ser vi den goda maten vi fick äta vid 150 års festen!

Kör

_______________ Här har vi kören som sjöng under 150 års jublet .

Sumo

_____________________ Det var fysiska aktiviteter på 150 årsfesten. Här var det sumobrottning mellan kretsarna. Det var en mycket bra publiksport.

150 år 3

_______________________________ Under söndagens jubilemunsgudstjänst så predikade Gusten Andersén.

150 år 2

_____________ Här har väldigt många personer samlats för att fira 150 års fest av Arvika Missionsförsamling. Det var c:a 200 personer som träffades och fick delta i ett fantastiskt program.

150 år

______________ Så är vi inne på 150 års firande av Arvika Missionsförsamling. Här har vi Lennart "Bison" Bryntesson och Anna Gustafsson som håller seminarium.

Kylskåpsflytt

___________________________ När det är fest i kyrkan så räcker inte kylskåpen till, då måste någon hämta ett på Björknäs. Här är det Bengt som står för transporten.

Varmvattenberedare

_____________ Här ser ni våra varmvattenberedare. Det är tre stycken som står i källaren. Det är ordentligt tilltaget för att vi ska kunna duscha tillsammans. Det blåa till höger är expansionskäl.

Pumpen klar

_____________________ Då är värmepumpen installerad och klar. Nu ska oljetanken bort. Den lilla man ser till vänster är elpannan. Den stöter till när det blir för kallt och värmepumpen inte räcker till.

Privat

_____________________ Lite privat så var jag/vi och tittade på Terrakottaarme i Stockholm över helgen. Det roligaste på resan var nog att träffa våra busiga barnbarn. (det är jag som busar upp dem)

Kantareller

________________________ Jag måste lägga in en bild på mina kantareller jag plockade i torsdags. Jag hade en beställning av våra döttrar, så jag fick ge mig ut ett par timmar för att få ihop detta. Nu är det mesta rensat och överlämnat.

Värmepump 2

_______________________ Så här ser den nya värmepumpen ut. Frontplåten är inte på plats ännu. Däremot kopplades systemet ihop under torsdagen.

Värmepumpen

______________ Den här veckan håller vi på att byta ut vår gamla värmepumpar till en ny. De gamla var 22 år och krånglade rätt mycket. Tyvärr hände det under den kalla årstiden. Nu hoppas vi att den nya ska fungera. Den gamla var mycket invecklad så vem som helst kunde inte gå ner och starta upp den om den hade stannat. Nu är det tänkt att flera ska klara av att sköta värmepumpen.

Biskvi

______________ Så här fina och goda biskvier bjöd Sayuri på vid f.m. fika i kyrkan. Det var fyllning med hallonkräm. Det kanske är något för http://systrarnasbakblogg.blogspot.com/

RSS 2.0