Konfiramtion

 _______________ Konfirmationsavslutning i missionskyrkan i Arvika.

Helmiabygget

 _______________ Plattan är gjuten, och nu river man butiken. Inom kort kommer man gräva dike eftersom kommun har ledningar som går förbi här. Man bygger även på baksidan av detta hus. Budjeten var 40 miljoner men nu är man uppe i 60 miljoner kronor för bygget och det väntas vara klart om ett och ett halvt år.

Nyasfalterat

 _______________ Då har man fått ny asfalt på infarten. Det tar lång tid innan de kommer när man beställt. Beställningen gjorde jag förra året. Det blev väldigt bra!

Tubadur

 _______________ Ibland får man vara tubadur!

Björknäs

 _______________ Emma Buréus, Anna-Lena Knutsson och Per Knutsson hade ett fint program på Björknäs under sommaren!

Nu cyklar Melker

 _______________ Barn lär sig gå, simma och cykla vid olika åldrar, en del är tidiga och en del är senare. Melker har nu fått mod att våga cykla och släpp taget! Han älskar att bada och simma! Nu är det även jätterroligt att cykla!

Melkers verkstad

 _______________ Melker sköter om sina kunder, här levererar han vinterdäck till Lisas Micra.

Nicolina i poolen

 _______________ Här hälsar Melker på Nicolina när hon badar i sin nya pool. Melker var väldigt avundsjuk och sa att även han vill ha en pool.

Trummor

 _______________ Jonatan i färd med att dra ett solo på trummorna.

Barn i trädgården

 _______________ Så här mysigt hade banen det i trädgården.

Räddningstjänsten i Årjäng

 _______________ Nu har nya brandstatioen i Årjäng börjat bli klar. Jag har inte pratat med Chefen Roger eller stf chefen Jonas när de ska flytta in, men nu kan det inte dröja läng till.

Utsiktstorn

 _______________ Som det står i bilden under var vi och tittade på utsikten vid Renstasnipan. I bakgrunden längst bort finns Sunne. Tornet är 13 m högt. Det är Hembygdsföreningen som har byggt tornet, grillplats och vindskyddet här uppe, det måste vara besvärligt när det inte finns någon körväg.

Svampskogen

 _______________ Idag blev det lite svampplockning  när vi besteg Renstasnipan i Högboda som ligger mellan Arvika och Karlstad. Det var en underbar utsikt från toppen av höjden. En promenad på 3 km åt varje håll.

Fundering på bad

 _______________ Här ser vi Alex och Linnea som funderar på om de ska bada i havet vid Bohus Malmön. Foto Lisa.

Altan 5

 _______________ Nu är däcket klart hos Tessan och Mattis. Det blev en fin trapp. Personerna på bilden är Mattis och svägerskan Kristina. Nu ska det upp ett tak över halva däcket. Det får nog vänta ett tag för snart kommer matjorden och den ska köras ut.

Minnesten

 _______________ När vi var ute och cyklade i kväll så fick vi se den här minnestenen som vi inte visste att den fanns. Det stod följande på den:

Till minne av de ortsbor som under koleraepidemin år 1864  här fingo de sitt sista vilorum.

Stenen restes 1953

Stenen står I Prästängen intill Ringleden i Arvika.

Bad på Bohus Malmön

 _______________ Längst till vänster i bild ser vi Milliam bada. Han har väldigt många åskådare som gärna vill bada men har för mycket kläder på sig.

Veteranbilar

 _______________ Så här såg det ut utanför fordonsmuseet när vi kom hem till Arvika idag. Bilarna 50 st är alla före 1936.

Smögenbryggan

 _______________ En titt i vattnet på Smögenbryggan.

Altan

 _______________ Altanbygget går framåt! Här ser vi Therese och Mattias skruvar dit de sista bräderna på däcket. Det är mycket kvar att göra, men trägen vinner!

Födelsedagsfest

 _______________Här firar vi Ellinors födelsedag på berget i Kungshamn.

Skymning

 _______________ Skymning över Bohus Malmön.

Solnedgång

 _______________ Solnedgång över Smögenbron.

RSS 2.0