Busarna från Stockholm

 Busarna håller igång när de kommer till Arvika!

Glass

 I Örebro fick vi stanna på resan till Arvika för att gotta oss i var sin glass. Väl i Arvika så blev det en båttur med bad. Härligt!

Farväl

 Det är tufft för mamma att säga farväl till sina söner när mormor och morfar tar med dem till Arvika några dagar. Grabbarna skötte sig mycket fint på resan. Nu väntar många spännande grejer i Arvika. Det kanske blir en båttur och busstur! Vad kan de önska sig mer?

Taserud

 Nu har det första huset kommit på plats i Övre Taserud. Det är uppe vid gamla vattentornet. Här kommer det kunna byggas väldigt många nya hus.

Helmia 3

_______________
Nu håller man på att armera på Helmia för att senare gjuta grunden.

Arvika småbåtshamnar

_____________
Arvika småbåtshamnar har vi bara små fritidsbåtar. Nu har vi fått ett skepp. det är en Arvikabo som köpt ett stort selgelfartyg som han har byggt om under flera åt i gamla mejerigaraget. (strax ovanför där vi bor) Nu har han lagt henne i vår småbåtshamn. Han har fått kontrakt på att få ligga här till 2013. Sedan räknar han med att det ska vara klart.Det är "mitt" båtskjul som syns längst till höger.

Midsommarafton

_____________
Så här trevligt hade vi på Tallbacken i Ålgården på midsommarafton!

Fisken

____________
Förskolan Fisken på utflykt till Tronbacken!

Tapeten

______________
Det här är tapeten i Arvika. Här gjorde man tapeter förr i världen, men huset byggdes om i slutet på 1900-talet. Nu är det älderboende här efter Hamngatan.

Bristol

________________
Nu är hotell Bristol klart mot gatan. Ställningar, byggkranar och staket är borta. Själv tycker jag att fasaden smälter in fint med fasaderna intill!

Helmia

________________
Nu har man börjat gräva vid Helmia i Arvika på infarten till stan. Gatan är avständ och det kommer den förbli. De ska bygga ut kundtjänst och utställningshallen.

Bakelse

 Så här trevligt hade vi det när vi åt bakelse och drack kaffe på torget vid 100 års firandet!

Kenny Bräck

V

Invigning

_______________ Då har vår aktivitespark invigts. Här ser vi mängder av barn kören Humlorna med Elisabet Henriksson och kommunalrådet Claes Pettersson. Jag tycker jag ser Pippi Långstrump där också!

Lekredskap i Stadsparken

______________ Så här fina lekredskap har de iordningställt i Stadsparken. De passar både för unga och äldre.

Arvika 100 år

______________ Nu firar Arvika 100 år. Här ser vi nöjesgeneralen Göran Bryntesson tillsammans med en dam i publiken.

Kul i parken!

_____________ Här har bröderna kul i parken!

Bad från bryggan

________________ Sigge ville inte vara sämre än brorsan. Bada från bryggan, morfar håller i medan han får sparka i vattnet!

Cristinehamn

______________ Båten Cristinehamn som vi seglade med idag.

Ska jag bada?

_____________ Ska jag bada? Jo Sigge badade efter en stund, han ville bara titta när storebror Melker kastade sig i!

Badkillar

____________ Visst är det gott när man kan gå naken och bada i värmen! Den här bilden tog jag i Roslagen lördagen den 11 juni

Världens ände

______________ Nu vet jag var världens ände är. Länst bort på bilden från Halmstad.

Bröllop

______________ Så har Sofia Gustavsson och Anders Norling vigts i Mikaelikyrkan i Arvika

Strandgården 2

______________ En bild från Strandgården där havet syns bättre. En underbar plats! Vi hade fint väder och många badade, god mat och mycket glass! Vi tackar för oss och vänder hemåt.

Nyare bild

Dagsfärsk bild av Carina och Göran

Strandgården

 _______________ Här har vi föreståndarparet på Strandgården i Halmstad. Strandgården ligger mycket fint vid havet och har 150 sängplatser att tillgå.

Stadsparken 4

______________ Nu börjar Stadsparken ta form. Några lekredskap har kommit på plats. Blommorna blommar så fint för oss besökare!

Gosaker

______________ Vi var ju på Sågudden på Jössefröjda och där hade de mycket gott som vi fick köpa av dem. Märkligt man köper betydligt mer när det ser så här gott ut!

Fönster

______________ Idag blev det fönstermåling. Kul att göra olika saker.

RSS 2.0